ADAMO

Södra Vägen 3, Göteborg, Sverige

info@adamogbg.se


Öppettider

Måndag: Stängt
Tis-Fre: 16.00–01.00
Lör-Sön: 13.00-01.00

ADAMO är en ny Cocktailbar som öppnat på Södra Vägen 3 i Folksams gamla lokaler. Ägarna till restaurangen blev helt kära i lokalen och läget första gången de klev in. Stora fönster och en hörnlokal bara ett stenkast från Avenyn gjorde att de direkt visste vad de skulle öppna: En cocktailbar såklart!

Grabbarna bakom ADAMO driver även Asian Xpress på Lorensbergsgatan som har varit igång i ca 1,5 år nu och kände att det var dags för ytterligare ett projekt.

Lokalen är hemtrevlig och mysig, med en stor bardisk som rymmer 20 personer och låga loungegrupper i matsalen så är det ett perfekt ställe att glida in på ett glas innan middagen, eller kanske svänga förbi sent på vardagskvällen och käka något litet, köket är nämligen öppet till 01 alla dagar (restaurangen är stängd på måndagar dock).

Via bokningen har du möjlighet att själv välja vart du vill sitta. Du väljer alltså om du vill sitta i baren och se när bartendern jobbar, framför köket och se när pizzor bakas och ostron öppnas eller ifall du vill hänga i loungen och sitta i sköna soffor och fåtöljer.

Cocktailmenyn är lekfull men vuxen och matmenyn enkel men håller hög kvalitet. På ADAMO riktar vi inte in oss på något speciellt kök eller land eller liknande, på så vis kan vi ha både pizza, ostron, caviar och Pelle Janzon på matmenyn, och i baren kan vi ge nytt liv till gamla klassiker och skapa egna roliga cocktails.

Varmt välkomna att bara svänga förbi eller boka via hemsidan!

Hemsida

ADAMO

Södra Vägen 3, Göteborg, Sverige

Läs mer