fbpx

Tjänsten är tillsatt

Avenyföreningen är till för alla med intresse för Avenyområdet. Vi arbetar med utveckling och marknadsföring av Avenyområdet och föreningen grundades år 1957 av handlare på Avenyn. Idag har både det geografiska området och medlemmarna utökats. Vi verkar från Kungsportsbron i norr till Korsvägen i söder och från Vasaparken i väster till Skånegatan i öster och föreningen har idag cirka 250 medlemmar – fastighetsägare, restauratörer, handlare, teatrar, museer, hotell och övriga näringsidkare.

Vårt huvudmål är att höja Avenyområdets image som självklar mötesplats och destination för både göteborgaren och turisten.

Marknadsförare med extra stort hjärta för Avenyn

Vill du ansvara för och projektleda marknadsföringen av Sveriges mest kända gata?

Uppdraget
Avenyföreningen arbetar för att öka besöksflödet i området och i denna roll blir du viktig för framgång av vårt uppdrag.

Rollen
Rollen innebär att ha ansvaret för marknadsföringen av Avenyn och våra medlemmar främst genom vår hemsida, nyhetsbrev och våra marknadsföringstjänster. Du kommer även att arbeta med att skapa inbjudningar, broschyrer, försäljningsmaterial, kortare filmer, pressmeddelanden etc.

Förutom den marknadsföring som ingår i medlemskapet har vi genom åren utvecklat tjänster som ska bidra till att öka kännedom om och försäljningen hos våra medlemmar. Våra marknadsföringstjänster ska också hjälpa till att sätta Avenyn och Avenyområdet på kartan. Parallellt med att förvalta och utveckla befintliga marknadsföringstjänster ingår i rollen också att utveckla nya.

Rollen kräver att du tycker det är roligt att arbeta både strategiskt och operativt.

Ansvarsområden

  • Huvudansvar för hemsidan genom att utveckla, uppdatera och optimera avenyn.se
  • Analyser via Google Analytics
  • Planera för, sälja in/marknadsföra och producera Avenybroschyren, Dagens Lunch Avenyn, Skyltskåpen på Avenyn och Banners på hemsida och nyhetsbrev
  • Producera marknadsmaterial, inbjudningar, kampanjer etc
  • Utveckla marknadskommunikation kopplat till målgrupp
  • Nyhetsbrevet Avenytt
  • Pressreleaser
  • TripAdvisor
  • Årets Foto Avenyn
  • Analyser av Avenyns besöksräknare

Din profil
Vi söker dig som kan dela vår passion för Avenyområdet och för Göteborg. Du vill ständigt utveckla och utvecklas. Att du är kreativ och har förmåga att själv ta initiativ och driva olika projekt är en självklarhet. Du är social och kan kommunicera i tal och skrift med flera olika målgrupper. Teamet är viktigt för dig och du gillar att arbeta med laget för jaget.

Som person är du driven, energisk och lösningsorienterad. Service är ett ledord för dig och du har en i grunden affärsinriktad inställning. Du är strukturerad, håller deadlines och tar ansvar. Erfarenhet från
projektledning och försäljning är meriterande och du drivs av att arbeta mot tydliga mål.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen/eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation, besöksnäring eller liknande. Du har koll på WordPress och har inga problem att köra html där det behövs. Erfarenhet av arbete i Adobe framförallt i InDesign och Photoshop är meriterande. Kan du skriva engagerat är det en bonus. Du gillar att reflektera över hur text och bild kan jobba tillsammans.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla Avenyn, gatorna runtomkring och dess utbud till att bli Skandinaviens främsta mötesplats – dygnet runt.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. B körkort är meriterande. Placeringsort Göteborg.

Ansökan

Publiceringsdatum: 2019-08-05
Sista ansökningsdag: 2019-08-26

Tjänsten är tillsatt

 

Vid frågor på tjänsten, vänligen kontakta vd/centrumledare Jessika Wassberg på 0733-505 220.
Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jessika@avenyn.se