fbpx

Publicerad 16 juni, 2016 - Blogg

Följ EM-festen på Avenyn


EM-festen fortsätter! Sverige tyvärr utslaget, men det finns ju andra lag att heja på! Vi guidar dig till bästa ställena på och runt Avenyn att följa det spännande slutspelet.

Beerista

Kristinelundsgatan 13
Beerista visar alla EM matcher på storbildsskärm och önskar dig välkommen att heja fram ditt lag! Njut av god mat och dryck i gott sällskap!
För bordsbokning (endast matgäster) ring 031-389 05 99. För dryckesgäster gäller drop-in i mån av plats.

Bellora

Avenyn 6
Välkomna upp till Upstairs at Bellora där vi visar alla Italiens och Sveriges matcher samt givetvis slutspelsmatcherna. Unna er något gott, under matcherna har vi ett erbjudande på Aperol Spritz + Chark & Ost Medio för 195 kr!

Bryggeriet

Avenyn 3
Bryggeriet visar alla matcher från EM. Välkomna in på en matbit och något gott att dricka!

Foajébaren

Götaplatsen
I Foajébaren på Göteborgs Stadsteater ser du EM-matcherna från ett av stans bästa lägen med sittplatser både inne och ute på terrassen. EM-erbjudande i restaurangen – friterade vetetortillas serveras med vitlöksdipp, salsa och majskolv med smör för 69 kr.

Hard Rock Cafe

Avenyn 10
Hard Rock Cafe sänder upp till fyra matcher per dag.

Joe Farelli’s

Avenyn 12
Farelli’s kan du och dina vänner se Sveriges matcher. Boka bord på 031-348 11 40.

John Scott’s Avenyn

Avenyn 15
John Scott’s sänder flera matcher från EM dagligen. Boka bord på 031-131380

Le Pain Français

Avenyn 7
Upplev spänningen och stämningen under fotbolls-EM på Le Pain Français. Vi visar hela turneringen.
När matcherna spelas erbjuder vi hamburgare alternativt entrecôte med en öl eller läsk för endast 199 kronor. Välkommen att njuta av matcherna hos Le Pain Français.

O’Learys Avenyn

Avenyn 9
Sportrestaurangen O’Learys sänder självklart många matcher från EM. Boka bord via hemsidan eller ring oss 031-730 49 00

Storköket, Stora Teatern

Kungsparken 1
Storköket har EM-feber och visar samtliga EM-matcher på storbildsskärm utomhus, sammanlagt tre skärmar. Med mest platser utomhus i hela stan garanteras en minst sagt mäktig stämning i luften! The Barn står för maten och levererar förstaklassiga hamburgare, sandwich, sallader och mycket annat. Fri entré.

Trägår’n

Nya Allén 11
Vi välkomnar er alla till EM-Festen på Trädgår’n! Vi har den här gången valt att maximera Trädgår’n genom att sända Sverigematcherna och finalen på storbildskärmar både inomhus och utomhus. Inte nog med att vi har Göteborgs största skärm på uteserveringen så kommer det även finnas DJ på plats, kockarna grillar burgare och vi garanterar en helt underbar stämning.
Pris: 50kr i dörren
_______
Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN