fbpx

Publicerad 2 november, 2017 - Blogg

Fler upplevelser och nya aktörer till Avenyn och Teatergatan


Wallenstam presenterar fyra nya spännande verksamheter som snart öppnar på Avenyn och Teatergatan; kafferosteriet Johan & Nyström, restaurangen Isabelle, barberarshopen M Room och ett nytt Espresso House.

– Vi är glada över att kunna vara med och bidra till fler unika mat- och kaffeupplevelser i Avenyområdet, hjälpa fler befintliga hyresgäster att utvecklas och expandera i våra lokaler och samtidigt kunna välkomna nya starka varumärken och aktörer till Göteborg och Avenyområdet, säger Peder Wahlgren, affärsområdeschef för Wallenstam.

En av de nya etableringarna är Johan & Nyström, Sveriges första specialkafferosteri som grundades 2004, som i december öppnar en ny konceptbutik vid Convendumhuset på Avenyn. Varje konceptbutik hos Johan & Nyström är en unik upplevelse och mötesplats för kaffeintresserade med inslag som växthus för kaffeplantor eller “tap wall” för att enkelt kunna provsmaka mer av kaffet. – Vi har länge varit intresserade av att öppna konceptbutiker i Göteborg, inte minst för att vi har ett gäng riktigt sköna återförsäljare som har inspirerat oss att älska Göteborg och fatta att det mer än någonsin är en stad på gång, säger Johan Damgaard, grundare och kreativ ledare på Johan & Nyström.

På Teatergatan 22 öppnar Isabelle, en systerrestaurang till den populära vinbaren Juan Font på samma gata. Isabelle blir en naturlig mötesplats för såväl närboende som tillresta. Med rötterna i Frankrike erbjuder menyn franska specialiteter men även fisk och skaldjur från Bohuslän.

Utöver kaffe och kulinariska upplevelser kommer även barberarshopen M Room öppna på Teatergatan. Där kan man som medlem kan nyttja obegränsat antal barberar-, raknings- och färgningstjänster och service utan tidsbokning och köande.

Dessutom flyttar Espressohouse in på Avenyn 4 (i Condecos tidigare lokaler).