Fira nyår på Avenyn!

Publicerad

Blogg, Guide

Vad gör du på nyår? 2018 närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att planera hur du ska fira din nyårsafton, varför inte på Avenyn?

Barrique

Berzeliigatan 18barrique.nu
På Barrique kan du välja mellan en nyårssupé på sex serveringar eller deras lite mer avslappnade Nyårslounge & Champagnebar.

Beerista

Kristinelundsgatan 13 | beerista.se
På Beerista serverar man en 3-rätters nyårssupé, därefter fortsätter festen till sent.

Bellora

Avenyn 8 | hotelbellora.se
Hos Bellora ställer man till med ett riktigt praktnyår där det bjuds på 4 rätters-middag och fantastisk italiensk dryck därtill. När nyårsskålen intagits uppe på takbaren Cielo, kramar och kyssar är utdelade är det dags att ta sig vidare till anrika Brasserie Lipp som ställer till med en nyårsfest.

Berzelius

Södra Vägen 20 | berzeliusbar.se
I Berzelius nyårssupé serveras det 3st canapér till förrätt, till varmrätt väljer du mellan Oxfilétournedo eller Halstrad Torskrygg och till efterrätt serveras en chokladmousseduo.

Brasserie Lipp

Avenyn 8 | brasserielipp.se
Hos Brasserie Lipp serveras nyårssupé med tillhörande dryck. Champagne vid tolvslaget och en nyårsfest där DJn sätter stämningen hela vägen fram till 02.00.

Bryggeriet

Avenyn 3 | bryggeriet.se
På Bryggeriet serveras hemmagjord raviolacci pasta med pilgrimsmusslor till förrätt. Till varmrätt får du välja mellan grillad hälleflundra eller inbakad oxfilé med färsk tryffel, och till efterrätt serveras valrhona choklad smaksatt med saffran.

Familjen

Arkivgatan 7 | restaurangfamiljen.se
Hos Familjen erbjuds en 5-rätters meny samt champagne vid ankomst. Därtill ingår också ett vinpaket med noga utvalda viner till varje rätt, ett alkoholfritt alternativ finns också att välja för den som hellre dricker det. Är man bara sugen på ett glas Champagne, lite ostron eller en varför inte en nyårsdrink står baren öppen för det.

The Flying Barrel

Kristinelundsgatan 3 | flyingbarrel.se
Fira nyår med vännerna på Gastropuben, här serveras en 3-rätters meny med olika val av för-och varmrätt. Till efterrätt har man valt att servera en ”Choklad Surprice a’la nyår”.

Foajébaren

Götaplatsen 4 | stadsteatern.goteborg.se
I Foajébarens nyårspaket ingår en lyxig hummersoppa med teaterbakat ekologiskt surdegsbröd och ett glas Champagne.

La Gondola

Avenyn 4 | gondola.se
La Gondolas nyårssupé inkluderar ett glas bubbel vid ankomst, en liten starter, förrätt, varmrätt och efterrätt. Ta med dig dina närmsta vänner och fira in det nya året!

Le Pain Francais Avenyn

Avenyn 7 | lepainfrancais.se
Hos Le Pain Francais Avenyn serveras en 4-rätters nyårssupé tillsammans med välkyld champagne. Förra året hade man fullsatt så för den som vill fira in det nya året hos Le Pain Francais Avenyn bör boka i tid!

Lilla London

Vasagatan 41 | valand.se
Fira in det nya året med nyårssupé hos Lilla London, en 3-rätters middag inklusive ett glas bubbel. Välj mellan 2 olika sittningar.

Hard Rock

Avenyn 10 | hardrock.com
Välj mellan 2-rätters eller 3-rätters på Hard Rocks nyårsmeny. I menyn ingår även ett glas bubbel vid ankomst samt entré till deras nattklubb.

John Scott’s

Avenyn 15 | johnscotts.se
Hos John Scott’s Avenyn kan du välja mellan en 2-rätters eller 3-rätters nyårsmeny där du dessutom har flera alternativ för både förrätt, varmrätt och efterrätt.

Pasta Plus

Södra Vägen 2 | pastaplus.com
Tycker du att cognacflamberade jätteräkor, ugnsbakad hälleflundrafilé och italiensk dessert med kaffelikör låter gott? Då gillar du nog Pasta Plus nyårssupé. Välj mellan 2-rätters eller 3-rätters och två olika sittningar. Bra att veta är att under den första sittningen finns barnmeny tillgänglig.

O’Learys

Avenyn 9 | olearys.se/goteborg-avenyn
Här är det öppet från tidig lunch och ända fram till kl. 01:00 2018. Man har ingen speciell nyårsmeny då man stolt erbjuder sin vanliga meny även denna dag! På tv visas amerikansk fotboll (NFL) hela kvällen samt nyårsfirande från skansen 23:50.

Park Lane

Avenyn 36 | parklaneclub.se
Nyårsafton på Park Lane firas traditionsenligt tillsammans med Peter Siepen som dj och konfrencier 23.00-05.00.

Project

Södra Vägen 45 | projectgbg.com
Projects nyårssupé är en 5-rätters meny som serveras tillsammans med matchande viner. Deras bar och lounge kommer vara öppen för dem som endast vill komma in för lite ostron och champagne.

Push

Avenyn 11 | push.se
Varför inte fira årets sista fest på PUSH? Nyårsaftons DJ är Qulinez!

Restaurang kometen

Vasagatan 58 | restaurangkometen.se
Hos Restaurang Kometen serveras en 3-rätters nyårssupé. Vinpaket samt alkoholfritt alternativ finns tillgängligt att lägga till för den som önskar.

Scandic Rubinen

Avenyn 24 | scandichotels.se
Nyårspaket hos Scandic Rubinen! I paketet ingår hotellövernattning, en 4-rätters nyårsmiddag, tolvslaget på takbaren, en stor frukostbuffé och sen utcheckning fram till 14:00 på nyårsdagen.

Texas Longhorn Södravägen

Södravägen 7 | texaslonghorn.se
På Texas Longhorn Södravägen öppnar man kl. 17:00 både nyårsafton och nyårsdagen. Man har ingen speciell nyårsmeny utan serverar istället sina goda rätter precis som vanligt.

Trädgår’n

Nya allén 11 | tradgarn.se
Fira nyårsafton på Göteborgs största nattklubb tillsammans med 2000 andra festglada människor och Brian Branagan bakom spelarna! Portarna för nyårsfesten på Trädgårn slår upp 22:00 och håller på fram till 05:00!

Tvåkanten

Avenyn 27 | tvakanten.se
På Tvåkanten kan man välja mellan Ala Carté  från kl. 13:00 till 23:00 eller en 5-rätters nyårssupé. Denna måste dock bokas i förväg. För den som är sugen på vin till maten finns även möjlighet att lägga till ett vinpaket. Nyårssupén serveras från kl. 18:00 till 21:00.

The Parlour

Avenyn 2 | theparlour21.se
Hos The Parlour serverar man en väl utvald nyårssupé, förutom god mat ingår även ett glas bubbel vid ankomst. Det kommer finnas möjlighet att lägga till ett dryckespaket där man låter personalen välja den rätta drycken till maten.

Wärdshuset Tullen

Avenyn 32 | Wärdshuset Tullen Facebook
Hos Wärdshuset Tullen serveras nyårssupé där du väljer mellan en 2-rätters eller 3-rätters meny.

Se hela menyer och information kring bokning på respektives hemsida!

 

 

Avsluta året på bästa sätt!

Varför inte göra som 17 000 andra och fira in det nya året på Götaplatsen?
Här bjuds både göteborgare och besökare in för att tillsammans fira in tolvslaget.


 Ny konferencier i år är Emma Knyckare!