fbpx

Publicerad 16 november, 2017 - Blogg

Finalisterna till Årets Avenyföretag 2017 utsedda


Bio Roy, Consid, Juan Font och Stadsbiblioteket är de fyra finalisterna som har chans att vinna Avenyföreningens utmärkelse Årets Avenyföretag 2017.

Utmärkelsen Årets Avenyföretag delas ut årligen i november och ska gå till ett företag som är nytänkande, inspirerande och goda förebilder.

Juryn består av Avenyföreningens styrelse och vinnaren presenteras på Avenyföreningens julfest den 23 november på Scandic Rubinen.
– Det känns som alltid oerhört roligt att få lyfta fram goda förebilder bland våra medlemsföretag. Vi har fått in många nomineringar och det är mycket glädjande att det finns så många driftiga verksamheter på Avenyn och i Paradkvarteren, säger Jessika Wassberg, vd och centrumledare för Avenyföreningen.

Finalisterna i Årets Avenyföretag 2017:

Bio Roy

Motivering: Nytänkande, mysig biograf. Stort utbud kring kulturens alla trevligheter. Med en röd tråd behåller man sin klassiska stil med bravur. Har en viktig funktion och gör ett väldigt bra jobb för film- och operaintresserade i stan! Unik i sin genre, med ett helt eget uttryck.

Consid

Motivering: Konsultbolaget som ser värdet i att attrahera anställda genom en placering på Göteborgs paradgata, trots att konsultbolagen länge valt att gruppera sig runt Brunnsparken och på Lindholmen. Några till har följt och fler lär komma. Växer så det knakar. Att leverera wifi till delar av Avenyn gratis är klockrent!

Juan Font

Motivering: Fantastiska goda viner, härliga tapasrätter och inte minst, helt underbar personal. Precis vad Avenyområdet behöver för att attrahera en intressant målgrupp. Har gjort Teatergatan till en destination!

Stadsbiblioteket

Motivering: Efter renoveringen blev stadsbiblioteket ett fantastiskt ställe. Har en stor barnsektion där barnen kan leka lugnare lekar, pysselrum mm. Underbart kafé med rawfood. Många bra fåtöljer och sittplatser. Väldigt många intressanta arrangemang och öppet för alla (gratis entré). Sveriges i särklass bästa bibliotek och på vår paradgata!