fbpx

Publicerad 7 november, 2019 - Hälsa & skönhet, Kultur & nöje, Mat & dryck, Shopping

Fars dag på Avenyn


Fira din fars dag på Avenyn! Njut av en mysig dag på stan tillsammans eller ge honom en fin gåva. Vi ger dig tips på vad Avenyn har att erbjuda.

Shopping

På Avenyn och kringliggande gator hittar du en mängd butiker som erbjuder det mesta. Är du ute efter klassiska kostymer, tröjor och skjortor varför inte kika in hos Twins shop for men, Oscar Jacobson , Holmens herr eller Pierre Gents Shop. Är din pappa mer av en flugkille än slipskille, då hittar du alla möjliga sorters flugor i olika material, färger och mönster hos John Henric, kolla även in deras stora sortiment av andra accessoarer som väskor, strumpor och scarfsar. För en pappa med en mer avslappnad stil med en preppy twist ska du ta en sväng förbi Tommy Hilfiger.

Sportfreak, skonörd eller golffantast? Mer shopping hittar du på vår shoppingsida.

Restaurang

Varför inte bjuda pappa på en farsdagsmiddag? På och runt Avenyn finns allt från haket på hörnet, till restauranger med stjärna i Michelin-guiden. Njut av en mosbricka hos Lasse på Heden eller en trerätters på Kometen. Vad än din pappa gillar bäst.

Hitta din favoriträtt bland våra restauranger på restaurangsidan.

Kultur

Vill du njuta av sång, musik, teater, bio och dans hittar du här.

Träning och hälsa

Att känna sig fåfäng och få en välbehövlig behandling kan även män behöva, ge bort ett presentkort på en klippning eller behandling på någon av Avenyns verksamheter.
Hela listan på vart man kan bli vackrare hittar du här.

Hotell

Skäm bort pappa med en övernattning på någon av våra fina hotell i området. Bo på den italienska rivieran a lá 50-tal hos Hotel Bellora, familjärt hos Scandic Rubinen eller klassiskt hos Elite Park Avenue Hotel.