fbpx

Publicerad 6 mars, 2018 - Blogg

Familjen Årets Hjärtekrog i White Guide 2018


Restaurang Familjen på Arkivgatan fick utmärkelsen Årets Hjärtekrog 2018 av White Guide – Sveriges svar på Guide Michelin.

På White Guides gala den 5 mars korades Sveriges bästa restauranger och de största restaurangupplevelserna i landet hyllades. Bland utmärkelserna fanns en Göteborgskrog – Familjen på Arkivgatan som utsetts till Årets Hjärtekrog 2018.

”Med utmärkelsen Årets Hjärtekrog vill vi hedra en krog där det är särskilt gott att vara. Givetvis handlar det om mat och dryck, men det kan också vara stämningen, miljön eller bara något som ”sitter i väggarna” – något genuint och sympatiskt som får oss att må extra bra och som lockar till ständiga återbesök.”

Familjen, Göteborg.
För att ha skapat en hjärtlig och välkomnande restaurangmiljö där personal och prisvärde lockar olika typer gäster att känna sig som en del av den familjära stämningen.

Utöver Familjens fina utmärkelse hittar vi 16 restauranger i Avenyområdet i White Guide.

White Guide, som korar Sveriges bästa restauranger, är Sveriges eget svar på Guide Michelin. Med White Guide i handen vet du allt om krogar och krogliv i Sverige just nu. Där finns landets främsta restauranger i olika prisklasser. Här hittar du de spännande nykomlingarna, de sympatiska klassikerna, de mysigaste kvarterskrogarna och de gemytliga värdshusen värda en omväg – liksom alla toppkrogarna med den bästa maten och de stora dryckesupplevelserna.