fbpx

Publicerad 1 mars, 2017 - Hotell & service

Våren och hyrcyklarna är här!

jennie_styr_stall_700x350
Nu är det vår! Styr & Ställ har placerat ut sina hyrcyklar för säsongen, så nu kan du enkelt och miljövänligt ta dig både hit och härifrån – allt för en billig peng och med härlig motion på köpet.

Är du också less på att köpa en ny cykel i år efter att förra årets tredje cykel blev stulen? För dig som bor eller rör dig i Göteborg city finns då ett alternativ. Med Styr & Ställ kan du för endast 75 kronor cykla hela säsongen från 1 mars till 31 december. Det passar oavsett om du vill ha en rolig motionsform eller för dig som snabbt och enkelt vill ta dig till jobbet, till stan eller på city-sightseeing.

Screen Shot 2015-05-27 at 15.14.54
I Avenyområdet finns nio stationer. Dessa hittar du vid Valand, Vasagatan/Heden, Storan, Kristinelundsgatan, Engelbrektsgatan/Avenyn, Heden/Engelbrektsgatan, Berzeliigatan/Johannebergsgatan samt två vid Korsvägen.

Systemet är enkelt. Du laddar ditt Västtrafikkort och loggar in med det vid stationerna. Den första halvtimmen är gratis. Den andra halvtimman kostar 10 kronor, den tredje 20 kronor och därefter kostar det 40 kronor för varje halvtimme. Du kan också köpa ett 3-dagars abonnemang direkt vid en cykelstation. Du kan lämna cykeln vid vilken station som helst och byta om du vill. Smart, enkelt och billigt!

Ut och njut av Göteborg! Besök Styr & Ställs hemsida för mer information.