fbpx

Publicerad 6 december, 2019

Convendum är Årets Avenyföretag 2019

Årets Avenyföretag 2019 har utsetts. Årets pristagare blev Convendum som genom sin innovation och sitt nytänkande inom den traditionella kontorsbranschen blivit en självklar mötesplats på Avenyn.

Det är åttonde året i följd som Avenyföreningen delar ut priset. Utmärkelsen ska lyfta fram goda exempel bland verksamheterna på Avenyn och kringliggande gator och även inspirera andra företag att utvecklas och satsa.

Nytt för i år är att pristagaren utsetts av en extern jury bestående av personer i Avenyområdet och Göteborgs näringsliv. Priset delades dessutom ut av en riktig göteborgsprofil med stort hjärta för Avenyn och med ett ansikte nästan lika känt som gatan själv, Mickey Dee.

  • Vi är väldigt glada över att tilldelas denna utmärkelse och att vi är en del i att skapa ett inspirerande område. För oss är Avenyn en given knutpunkt i Göteborg, i händelsernas centrum och en perfekt plats för oss att samla företag, organisationer och människor för spännande utveckling, säger Linda Engvall, platschef Convendum Avenyn.
  • Det känns otroligt roligt och inspirerande att ha Convendum som en destination i Avenyområdet. Genom sitt nytänkande driver de hela tiden nya spännande människor och projekt till Avenyn och ger vårt område en ännu starkare position som Göteborgs givna mötesplats säger Jessika Wassberg, VD för Avenyföreningen.

 

MOTIVERING:

Årets Avenyföretag 2019 är en destination och mötesplats som både driver intresse och många människor till Avenyn. I en traditionell bransch är man nyskapande och nöjer sig inte med att vara lagom utan går all-in när det gäller service, tjänster och inredning på ett mycket insiprerande sätt. Genom att vara en pulserande plats med utrymme för kreativitet, företagsamhet och nya möten är årets vinnare en perfekt representant för Avenyn – Göteborgs mötesplats nummer 1!

 

KRITERIERNA SOM DE NOMINERADE FÖRETAGEN BEDÖMS UTEFTER ÄR:

  • Nytänkande och innovation
  • Marknadsföring
  • Exponering och skyltning
  • Kundbemötande och service
  • Resultat och tillväxtpotential

För mer information

Om Convendum Göteborg

Vid övriga frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, vd Avenyföreningen, 0733-505 220
Adam Krantz, pressansvarig Avenyföreningen, 0708-708 670