fbpx

Publicerad 27 oktober, 2011 - Shopping

C/O Home har flyttat in

C/O HOME är ett nytt tillskott bland Sveriges möbelkedjor. De erbjuder egen design och tillverkning, distribution och försäljning.
Göteborgsbutiken ligger på Berzeliigatan 5.

Göteborg har fått en ny inredningsbutik. Care of Home har öppnat på Berzeliigatan 5 i Avenyområdet.
– I vår butik befinner sig kunden alltid i centrum, vårt mål är att ge kunden möjlighet att förverkliga sitt drömhem. Därför har vi byggt ett koncept som ska kunna erbjuda just detta, säger Peter Wallentin, vd för butikskedjan.

C/O Homes koncept går ut på att skapa personliga hem och ge personlig och kunnig service. Därför skräddarsyr de möbler efter kundens önskemål. Soffor, fåtöljer och bord bygger på total flexibilitet när det kommer till klädsel, mått och vinklar.
– På Care of Home tror vi att ditt hem är unikt och har därför tagit fram våra möbler så att de kan skräddarsys efter dina önskemål. Vi vill helt enkelt hjälpa dig till ditt eget sätt att inreda. Vi är unika genom otaliga valmöjligheter i mått, tygval samt design av våra möbler och de skräddarsys alltid efter kundens önskemål.
För att klara av att tillhandahålla ett flexibelt utbud har C/O Home byggt upp en egen tillverkning av stoppade möbler. Utöver de egentillverkade möblerna arbetar de också med utvalda varumärken för övriga möbler och inredningsdetaljer.
– Vi ser att våra kunder är medvetna och aktiva i att skapa sitt eget drömhem. Vår främsta uppgift är att inspirera och leda kunden rätt i sitt val. Våra kunder ska kunna ha mycket höga krav på kvalitet och service.
Hur känns det med den nya butiken som också är er första i Göteborg?
– Det känns jättebra med den nya butiken i Göteborg, vi har under flera år tittat på att kunna etablera oss i stan och att vi nu har fått till det känns helt underbart. Senada och Arto, som kommer att ansvara för och driva butiken i Göteborg, har gjort ett fantastiskt arbete med lokalen och de närmaste veckorna kommer alla detaljer och finslipningar att göras så inom kort är allt tipp topp. Vi är helt säkra på att göteborgarna kommer att känna att vi både har en fin butik och ett väldigt spännande utbud av möbler, i och med att vi kan anpassa oss helt efter kundens önskemål.
Varför valde ni att öppna i Göteborg i allmänhet och i Avenyområdet i synnerhet?
– I våra expansionsplaner har vi ett antal utvalda städer i åtanke och Göteborg är en av städerna där vi verkligen ville komma in snabbt. Vårt utbud kommer att passa väldigt bra i Göteborg och det finns en stor målgrupp för våra möbler. Området kring Avenyn är ett attraktivt område och ett av våra absoluta prioriterade områden då vi tittade på vart vi skulle etablera någonstans. Läget känns riktigt, riktigt bra och vi har redan fått bra respons i butiken.

Care of Homes butik på Berzeliigatan 5 blir kedjans tredje i ordningen. De startade upp verksamheten 2007 och har sedan tidigare butiker också i centrala Malmö och Örebro. Ambitionen är att de om tre år ska finnas tio butiker runt om i Sverige.