fbpx

Publicerad 11 december, 2020

BIO ROY PRISAS – BLIR ÅRETS AVENYFÖRETAG 2020

Inget stoppar dem att visa sina filmer för sina besökare – Årets Avenyföretag 2020 ställde om, anordnade först drive-in bio och håller nu öppet för 8 personer åt gången.
Bio Roy på Avenyn får utmärkelsen för sin glöd och förmåga att inte ge upp. En sann inspiratör!

Det är nionde året i följd som Avenyföreningen delar ut priset. Utmärkelsen är till för att uppmärksamma och hylla verksamheter som är goda förebilder för Avenyn. Det går till företag som inspirerar andra att utveckla och satsa.

– Så fantastiskt roligt att få vinna detta pris. 2020 har varit ett otroligt tufft år för alla.
Och vi har kämpat och kämpat. Men i allt det tråkiga också mottagit mycket kärlek.
Det är roligt att det syns och känns hos våra besökare att vi brinner för detta och gör allt för dem, säger Anna Reimegård, verksamhetschef på Bio Roy.

 

 

– Vi är väldigt stolta över att ha Bio Roy på Avenyn. Göteborgs paradgata är en unik plats med unika verksamheter. Och detta år, som varit omtumlande för oss alla, behöver vi eldsjälar som medarbetarna på Bio Roy, som inspirerar oss andra till nytänkande och att aldrig ge upp, säger Jessika Wassberg, VD för Avenyföreningen.

Detta år blir det ett digitalt avslöjande via en youtube-film. Annars brukar priset delas ut på Avenyföreningens årliga julfest.
Den externa juryn, som i år bestod av personer från andra starka varumärken i Göteborg, var eniga i beslutet av vinnare i år.

MOTIVERING:

Årets Avenyföretag 2020 är en viktig aktör som drivs med kärlek och passion som genomsyrar allt.
Under ett år som varit det svåraste året av alla har denna glöd inte försvunnit.
Inget stoppar deras vilja att visa sina filmer för sina besökare – De ställde om, anordnade Drive-in bio för max 50 personer och håller nu salongen öppen för max 8 personer. De är Göteborgs fria och oberoende kulturliv som gör Avenyn till en ännu mer intressant och unik plats – En sann inspiratör för oss andra!

Den externa jury som beslutat vem vinnaren blev består av Albin B. Kummel, projektledare Göteborgsgirot, Andreas Andersen, vd Liseberg, Mikkey Dee, världstrummis, Linda Engvall, platschef Convendum (förra årets vinnare) och Ulrika Carlsson, vd Nordstan.

FÖR MER INFORMATION

Om Bio Roy

Vid övriga frågor, kontakta:

Jessika Wassberg, vd Avenyföreningen, 0733-505 220

Adam Krantz, pressansvarig Avenyföreningen, 0708-708 670