fbpx

Publicerad 15 augusti, 2016 - Blogg

Belloras takterass på topp-5 i världen

hotel_ristorante_bellora_cielo_rooftop_bar_700x350
Visste du att en av världens bästa takterasser finns på Avenyn? Hotell Belloras takterass Cielo har utsetts till en av världens fem bästa rooftopbarer av den stora och internationella hotellsajten Hotels.com.

När en av världens största hotellsajter, internationella Hotels.com, rankar de fem bästa bästa takterasserna i världen finns Hotell Belloras takbar Cielo på Avenyn 6 med.

”Vi har sen starten haft skyhöga ambitioner med Hotel Bellora och pricken över i:et är verkligen hotellets takterass. Att vi sen rankas som topp 5 i världen kommer väl lite som en chock men det är klart att visionen alltid är världsklass oavsett vad vi gör inom ESS”, säger VD Jonas Stenberg.

Cielo Rooftop Bar öppnade i juni och är Avenyns senaste takterass. Här kan du njuta av solen, margaritas och skön musik. Cielo Rooftop Bar når du via Hotel Bellora. Bara att ta hissen upp till sjunde våningen där du kommer närmre solen och blir en del av himlen.

”Att paradgatan Avenyn nu kan stoltsera med en av världens absolut bästa Rooftop Barer ser vi som fortsättningen på en spännande resa för att göra Avenyn till en ännu attraktivare gata att umgås på för göteborgare såväl som internationella gäster”, avslutar Jonas Stenberg.