fbpx

Publicerad 4 november, 2012 - Shopping

Bärbart ljud med färg och form

När du kliver in i butiken Earphones på Avenyn 43 och vill ha hjälp med hörlurar inser du snabbt att det finns en hel del valmöjligheter. Ljud, komfort, färg, form eller varumärke är flera olika val för köparen av ett par hörlurar eller annan praktisk bärbar ljudprodukt.

– För oss är det viktigt att ditt val av hörlurar motsvarar dina förväntningar, säger Thomas Udd som är grundare av Earphones.
– Idag är hörlurar inte bara hörlurar. Vi har olika behov. Den som tränar mycket vill ha träningslurar som tål svett, medan en annan vill betala lite extra och köper ett visst varumärke som man gillar eller där en del av köpet går till välgörenhet.

Det finns verkligen hörlurar för alla människotyper. För flera är det viktigt att hörlurarna passar ihop med resten av klädseln, det vill säga fungerar även som ett smycke eller en accessoar. Du kanske också vill kombinera med ett skal till din mobiltelefon som har pärlor eller glitter.

Bakom vissa varumärken finns kända namn det vill säga artister som tillsammans med hörlurstillverkarna utvecklar och designar produkter. Inom kort lanseras också en kollektion hörlurar från den kända svenska idolkvinnan!

Butiken Earphones har funnits på Avenyn i snart ett år. Dessförinnan huserade man i Linnéområdet.

– Läget på Avenyn är definitivt bättre för oss då det är en annan kundtillströmning här och det händer även saker precis utanför fönstret som relaterar till våra produkter, säger Thomas och berättar om sommarens evenemang som till exempel MTV-galan, då butiken hade öppet hela kvällen för att visa upp sig och delta i evenemanget.

– Vi vill ha en levande butik så förändringar sker hela tiden. Skyltfönster uppdateras med nyheter i stort sätt varje vecka. Nya grejer kommer in hela tiden så det finns alltid något nytt att testa, säger Sofia Lennartsson som är butikschef.
– Att kunden ska få en upplevelse hos oss är viktigt. Att klämma och lyssna på alla olika hörlurar och bärbara spelare gör det lättare att hitta just det du gillar. Det viktigaste är att hitta något som passar just dig!

Många frågar sig så här års vad som blir årets julklapp och kanske det är något som har med din telefon och bärbart ljud att göra? Gör ett besök på Earphones och se vad som hamnar på din önskelista.