fbpx

Publicerad 31 mars, 2015 - Shopping

Bang & Olufsen till Teatergatan

Teatergatan_700x350
Ännu en ny spännande butik är klar för inflytt i Avenyområdet. Det internationellt erkända märket Bang & Olufsen öppnar i maj en konceptbutik på Teatergatan.

Det danska TV- och elektronikmärket Bang & Olufsen öppnar butik i Wallenstams nybyggda butikslokaler på Teatergatan i maj. Butiken på 100 kvadratmeter är den första återförsäljarbutiken i Sverige baserad på Bang & Olufsens allra senaste butikskoncept Sensory Store Concept och kommer att erbjuda Bang & Olufsens nya produktsortiment med allt från trendiga hörlurar till kompletta ljud- och videosystem för hemmet.

– Det känns roligt att kunna välkomna ett internationellt erkänt märke som Bang & Olufsen till Teatergatan. Ombyggnationen har gett Teatergatan ett ordentligt lyft och de nya hyresgästerna kommer att bidra till att öka gatans attraktionskraft ytterligare, säger Thomas Dahl, vvd på Wallenstam AB.

På Teatergatan finns ytterligare 220 kvadratmeter butiksyta, där en italiensk bistro/café är klar sedan tidigare, i fastigheten finns även 66 nybyggda hyreslägenheter med ”ett boende utöver det vanliga”.