fbpx

Avenyns Personal Shopping Men & Women

”Det ska vara kul att hitta en stil att trivas i och den ska matcha dig i ett helhetskoncept. I coachande styling ingår ett lärande i att handla smart, hållbart och genomtänkt. Att lära dig fokusera rätt gällande modeller och kvalitéer inom olika prisklasser. När du väl hittat din stil och vet vad du ska fokusera på kommer du spara både tid och pengar i dina kommande köp i framtiden.”

Avenyns Personal Shoppingtjänst erbjuder både män och kvinnor att planera upp sin garderob. Shoppingupplevelsen planeras utifrån dina behov, budget och önskemål. Samarbetet sker tillsammans med flera av butiker i Avenyområdet och du bjuds på bubbel och får absolut bästa personliga service.

Ur ett hållbart perspektiv kan vi ta plagg du redan har att utgå ifrån och komplettera för att skapa nya outfits. Eller så söker vi fram till något helt nytt. Tjänsten innebär att du får guidning i att välja rätt kläder och passformer som framhäver och stärker din potential. Du kan även få vägledning kring styling av frisyrer och make-up om så önskas. Vårt mål är att ge dig inspiration och kunskap.

Hur går det till?

Du mailar in ditt intresse och får därefter återkoppling. Innan ditt personliga coachande stilsamtal kommer du få  fylla i ett frågeformulär och skicka in bild på dig. När målet för dig är satt så kommer din Personal Shopper att förbereda besök i passande butiker. Eller ta med dig på en digital liveshopping för att presentera vad som handplockats just för dig. Under en fysisk shopping på Avenyn bjuds du på bubbel (alt. alkoholfritt) och får en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Det är inget köptvång utan investeringen i denna upplevelse kan vara att helt enkelt få inspiration, tips och råd som lyfter fram det bästa hos dig!

Ingår

Coachande stilsamtal, frågeformulär.
Förberedelser, skräddarsydd shoppingupplevelse & bubbel.
Avenyns anteckningsblock & penna – För att föreviga din Avenyn Experience – Personal Shoppingupplevelse.

Pris

2 100 kr/person

Vill du ge bort Personal Shopping till någon du tycker om?
Boka in personen du vill skämma bort och skriv ut ditt presentkort här!

Vill du boka?
Kontakta Carina@avenyn.se

(Alla priser inkl. moms. En avbokningsavgift om 100 % debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan bokad tid.)