fbpx

Publicerad 27 mars, 2020

Avenyn levererar!

Avenyn levererar – drive through, virtuella vernissager och take-away

Nu kan alla som inte kan ta sig till Avenyn eller stanna kvar ändå uppleva Göteborgs paradgata via drive through, hemkörning, take-away och virtuella upplevelser.

I ett initiativ för att öppna upp och göra Avenyområdet mer tillgängligt för alla i dessa tider har verksamheterna tillsammans med Avenyföreningen gått samman i en gemensam aktion under namnet ”Låt Avenyn komma till dig”. Det minskade besöksantal som nu råder i hela city har slagit hårt mot alla verksamheter och det har därför varit viktigt att hitta sätt att samarbeta och göra Avenyområdet öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit.

Restauranger och butiker som erbjuder drive through, restauranger som har take-away, shopping själv i butik eller virtuella vernissager från gallerier är delar av det utbud som nu kan upplevas både på plats eller hemifrån. Helt beroende på besökarens förutsättningar.

  • ”I utmanande tider föds kreativitet. Vi är imponerade att våra medlemmar tänker nytt och vill tillsammans med oss hitta nya lösningar för att vi ska fortsätta att erbjuda ett attraktivt område, även om det blir hemifrån. säger Jessika Wassberg, VD Avenyföreningen.”

En verksamhet som tänker nytt är Werners Bistro vid Heden som förutom att erbjuda take-away också har öppnat en tillfällig ”Drive-In” utanför sin entré. Ett kreativt sätt att ytterligare kunna möta kundernas nya behov.

  • ”Vi vill vara tillgängliga för våra kunder på alla möjliga sätt. Ring oss, swisha och vi ställer maten i fönstret till dig. Tuta så kommer vi ut. Ingenting är omöjligt. säger Madeleine Werner, ägare Werners Bistro.

Låt avenyn komma till dig

avenyn.se/lat-avenyn-komma-till-dig

  • Shopping & Skönhet
  • Mat & Dryck
  • Kultur & Nöje

Vid frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, vd Avenyföreningen, 0733-505 220
Adam Krantz, pressansvarig Avenyföreningen, 0708-708 670