fbpx

Utbildning 15 november: Marknadsföring

Employer Branding – hur vi behåller och attraherar ny arbetskraft

Idag kämpar restauranger, hotell, handeln och andra verksamheter för att hitta personal och för att få dem att stanna. Därför är det viktigt att arbeta med Employer Branding som en del av sitt varumärkesarbete.

Välkommen på föreläsning och workshop med Gitta Hertzman Pérez. Dagen startar med en utbildande och inspirerande föreläsning där begreppet Employer Branding förklaras och sätts in i det totala varumärkesperspektivet. I grupper arbetar vi sedan vidare med uppdrag på temat Employer Branding.

 

DEL 1 – FÖRELÄSNING
Begreppet Employer Branding förklaras och sätts in i det totala varumärkesperspektivet. Vi går igenom alla aspekter ur ett teoretiskt perspektiv samt illustrerar med talande – goda och mindre bra – exempel ur verkligheten.

DEL 2 – WORKSHOP
I grupper om ca 4-5 personer arbetar vi vidare med uppdrag på temat Employer Branding, exempelvis kartläggning av hygienfaktorer i relation till motivatorer, övning i EVP-arbete (Employer Value Proposition), författande av en säljande platsannons eller liknande.

Föreläsare:
Gitta Hertzman Perez, VD/Varumärkesstrateg på WonderBrand

Datum:                           Tisdag 15 november 2022
Tid:                               
  kl. 09.00-12.00 (kaffe och smörgås från kl. 08.30)
Plats:                               
Kommer inom kort
Pris:                                   Kostnadsfritt för medlemmar i Avenyföreningen och Innerstaden Göteborg. No-showavgift på 250 kr om inte avanmälan görs
Anmälan senast:         10 november. Max 2 per medlemsföretag.

Anmäl dig här!

Vid frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, Avenyföreningen, 0733- 505 220, jessika@avenyn.se
Erika Kern, Innerstaden Göteborg, 0709-63 23 72, erika.kern@innerstadengbg.se