Trivsam miljö

För att folk ska komma och besöka områdets verksamheter är det av oerhört stor vikt att områdets yttre miljöer är trivsamma och tillgängliga. Här samarbetar Avenyföreningen aktivt med Göteborgs Stad, olika myndigheter, fastighetsägarna och de enskilda näringsidkarna. Vi arbetar med:

Gatumiljön
Vi ser till att gatan är ren, snygg och trygg genom olika projekt tillsammans med fastighetsägare, kommun, polis och andra myndigheter.

Tillgängligheten
Parkeringar, lastzoner, ombyggnationer, taxiplatser med mera är områden som föreningen bevakar och arbetar med för en ökad tillgänglighet.

Belysningen
Genom samverkan hjälper Avenyföreningen till att skapa belysning i området hela dygnet, både på offentliga platser liksom julbelysning där intresse finns.

Var med och lys upp området du också!

Från och med 2015 kan du hyra din julbelysning av Avenyföreningen. Avenyföreningen ansvarar för montering av fästen, uppsättning och nedtagning, lagerhållning, rengöring samt eventuella reparationer av girlangen/belysningen.

Hyra av granrisgirlang
200 kr/meter. (valv på Södra vägen är 8,1 m). Vid extra behov för framdragning av el tillkommer en kostnad för installation av uttag. För icke medlem ligger kostnaden på 350 kr/meter och likaså då tillkommer en kostnad för installation av uttag och framdragning av el. Avtal tecknas om en hyresperiod på tre år.

Uppsättning sker under vecka 45-46 under 2016 och din beställning bör ha inkommit senast vecka 42. Nedtagning sker under vecka 2 och 3 2017.

Vid intresse eller frågor vänligen kontakta:
Hanna Ahlstrand
Projektledare
Avenyföreningen
hanna@avenyn.se