Marknadsföring/PR

Vi arbetar ständigt med att vårda och bygga ett varumärke med gott rykte så att vi kan inspirera fler att vilja verka och vara i Avenyområdet.

avenyn.se

På vår webbplats har alla medlemsverksamheter en egen sida. Sajten ger också inspiration, tips och guidning till vad som finns att göra på och kring Avenyn och vad som är på gång. Tipsa oss gärna om vad som händer i er verksamhet!

Är du och ditt företag intresserade av digital annonsering?

Annonsera på avenyn.se! Hemsidan är välbesökt: över 50 000 digitala besök per månad, och med en stor räckvidd. Tre olika annonsmöjligheter finns, så att du och ditt företag ska kunna välja det alternativ som passar er bäst.

ANNONS AKTUELLT
– ruta som placeras till höger på hemsidan.
Format: jpg, gif eller png, 800×776 pixlar.
ca 18 000 visningar/månad med 1-3 annonsörer.
Visas på på alla nyhetssidor.
Pris ex. moms:
1 500 kr/månad för medlemmar, 2 250 kr/månad för icke-medlemmar

ANNONS STARTSIDA
– smal banner som placeras på startsidan.
Format: jpg, gif eller png, 1600×250 pixlar.
ca 3 000 visningar/månad med 1-3 annonsörer.
Visas enbart på startsidan.
Pris ex. moms:
500 kr/månad, 750 kr/månad för icke-medlemmar

ANNONS DAGENS LUNCH AVENYN
– smal banner som placeras på sidorna för dagens lunch.
Format: jpg, gif eller png, 1600×250 pixlar.
ca 5 500 visningar/månad med 1-3 annonsörer.
Visas på sidorna för dagens lunch mån-fre, annonsering i utskicket som går ut varje måndag till prenumeranter på dagens lunch Avenyn ingår.
Pris ex. moms:
1 000 kr/månad, 1 500 kr/månad för icke-medlemmar

Kontakta oss på Avenyföreningen, antingen via e-post: info@avenyn.se eller via telefon: 031-13 80 90.

Sociala medier

Vi kommunicerar med och inspirerar våra ”gillare” att besöka Avenyn via facebook.com/avenyn, instagram.com/avenyngbg och twitter.com/avenyn_gbg. Hashtaggar gör vi med #avenyn, #götaplatsen, #södravägen, #teatergatan osv. Gör gärna det ni också så hjälps vi åt att sprida!

Avenytt

Avenytt är nyhetsbrevet som utkommer en gång var tredje vecka med senaste nytt i Avenyområdet. Ett brev skickas ut i tre versioner: ett till våra externa prenumeranter, ett till anställda på medlemsföretagen och ett till kontaktpersonerna på medlemsföretagen. Har ni något värt att uppmärksamma på gång i er verksamhet? Tipsa oss gärna!

Du kan även annonsera i vårt nyhetsbrev som går till ca 4000 aktiva prenumeranter. Banner storlek 580×150 pix för 1000kr/ nyhetsbrev (icke-medlem 1500kr/ nyhetsbrev). Önskar du endast annonsera till Avenyföreningens företag och dess anställda ca. 1500 adresser kostar det 500kr/ nyhetsbrev (icke-medlem 750 kr/ nyhetsbrev). Se exempel HÄR.

Pressmeddelanden

Avenyföreningen skickar ut pressmeddelanden, liksom ger nyhetstips till journalister och skribenter om vad som händer och är på gång i Avenyområdet.