fbpx

Publicerad 17 juli, 2016 - Blogg

Nu öppnar Buenos Aires på Avenyn 1

buenosaires700x350
Nu blir det argentinska influenser och smaker på paradgatan när restaurangen Buenos Aires öppnar på Avenyn 1 den 19 juli.

Nu öppnar äntligen Buenos Aires Restaurant på Avenyn 1. Buenos Aires har i nuläget sju restauranger spridda runt omkring och utanför London och är den perfekta restauranger för alla köttälskare.

Buenos Aires koncept ger en unik kombination av utmärkt kvalitetskött från det bördiga låglandet i Las Pampas tillagade på grill, kombinerat med fantastiska argentinska viner, traditionell argentinsk mat, kvalitetsingredienser och en pulserande atmosfär.

– Vi ser fram emot att öppna i Göteborg till sommaren! Jag är uppväxt i Göteborg och flyttade till England för många år sedan. Sedan jag och min argentinske man öppnade vår första restaurang i London år 2007, har det funnits i mina drömmar om att öppna i Sverige, säger Linda Barrionuevo på Buenos Aires Restaurant. Och nu slår drömmen in. Restaurangen öppnar tisdag den 19 juli och du kan boka bord redan nu via baargentinesteakhouse.com.