fbpx

Publicerad 23 november, 2018 - Blogg

Alvhem – Årets Avenyföretag 2018


Årets Avenyföretag 2018 har nu utsetts och utmärkelsen går i år till Alvhem, som utmanar och utvecklar den traditionella mäklarbranschen.

Det är sjunde året i rad som Avenyföreningen delar ut priset Årets Avenyföretag. Utmärkelsen ska lyfta fram goda exempel bland verksamheterna på Avenyn och kringliggande gator och även inspirera andra företag att utvecklas och satsa.

– Vi tycker att det är oerhört roligt att vi vann utmärkelsen Årets Avenyföretag och att vi får vara en del av alla härliga aktörer på Södra Vägen. Vi hoppas att vi kan fortsätta att bygga vidare på koncepten Spring Market, Garagesale och Christmas Market och få fler besökare till vår del av Södra Vägen, något som kommer att bli extra viktigt nu inför bygget av Västlänken, säger Ida Karlsson, marknadsansvarig på Alvhem.

– Vi är oerhört glada av att ha Alvhem i Avenyområdet. Nytänkande behövs inom alla branscher och områden. Att kombinera mäkleri och butik är genialiskt och butiken i sig har nu blivit en destination, säger Jessika Wassberg, vd och centrumledare för Avenyföreningen.

Juryns motivering för Årets Avenyföretag
Fastighetsmäklaren som gjorde sitt kontor till inredningsbutik. Nytänkande och nischade tar de och utvecklar den traditionella mäklarbranschen. Fantastiskt bemötande, unikt koncept och service ut i fingerspetsarna.

Engagerar sig i stadsutveckling i allmänhet och i Södra Vägen i synnerhet.

Årets Avenyföretag inspirerar oss andra genom ett genuint engagemang, med sin kvalitet, sin proffsiga kommunikation och sin servicekänsla.

Klipparna – Årets nykomling


I samband med utdelningen av Årets Avenyföretag delades även specialpriset Årets nykomling ut till salongen Klipparna som på kort tid tagit Södra Vägen med storm.

Juryns motivering för Årets nykomling
På bara två månader har de tagit Södra Vägen med storm och får varje förbipasserande att stanna till med sitt fascinerande skyltfönster. Sara Eriksson är entreprenören som öppnade sin andra salong under föräldraledigheten med service, värme och hembakat som ledord. Sara och hennes medarbetare engagerade sig direkt i Avenyföreningens evenemang och aktiviteter. De började också med att gå runt och hälsa på gatans övriga verksamheter och därmed knyta värdefulla band.
Vi är stolta att ha er i området!