fbpx

Publicerad 21 april, 2016

Vårfest på Södra vägen

Körsbärsträden i full blom och Liseberg öppnar för säsongen – då passar Södra vägen på att bjuda in till vårfest med underhållning, erbjudanden och aktiviteter.

Vårfesten på Södra vägen är ett årligt återkommande evenemang för Avenyns systergata. Förutom att gatan smyckas med ballonger, så flyttar många av gatans caféer, butiker och företag ut sin verksamhet under dagen och erbjuder smakprov och fina erbjudanden till besökarna. På plats finns även hoppborg och årets gladaste clown som delar ut både ballonger och godis till alla barn.

Det blir även en tävling – ”Gissa djuret” med riktiga djur – där tävlingsdeltagare har chans att vinna presentkort från verksamheterna på Södra Vägen.

– Våren på Södra vägen, när körsbärsträden slår ut i blom, är verkligen något extra att uppleva, säger Sofie Lindström, projektledare på Avenyföreningen.

– Då vi vet att många promenerar via Södra vägen till Liseberg har vi valt att lägga vårfesten samtidigt som säsongsöppningen. Ett utmärkt tillfälle för gatans verksamheter att visa upp sig och vi hoppas att fler upptäcker stråket mellan Berzeliigatan och Korsvägen, som är fullt av restauranger, caféer, mysiga inredningsbutiker, hippa klädaffärer och andra unika företag.

För pressbilder, se vår bildbank.

Vid frågor, kontakta:
Madeleine Wahlberg, centrumledare. Telefon: 0705-29 57 90 eller madeleine@avenyn.se
Sofie Lindström, projektledare. Telefon: 0704-29 88 28 eller sofie@avenyn.se