fbpx

Publicerad 31 maj, 2010

Möte mellan Polisen och Avenyns krögare

Den 17 maj skrev Avenyns Företagarförening brev till polisen ledning med inbjudan för att få till ett möte mellan krögarna och Polisen. Krögarna har sedan länge känt ett behov av ökad närvaro från Polisen nattetid samt ett närmre samarbete med polisen. Vi måste omedelbart hitta former för att uppnå detta.

Mötet kommer att gå av stapeln den 9 juni. Flertalet av Avenyns krögare deltar och från Polisen kommer länspolismätare Ingemar Johansson, Thomas Tengskog (chef citypolisen), Erik Nord (chef länsordningspolisen i VG) och Emelie Kullmyr.
För att skapa ett tryggt Göteborg krävs att vi agerar tillsammans. I Avenyns Företagarförening arbetar fastighetsägare, handlare, kultur, banker, hotell, restauranger/nattklubbar m.fl. i samarbete med bl.a. Trygg Vacker Stad för att ha ett attraktivt och tryggt Avenyområde dygnet runt, året runt.
”Det gäller att hela tiden aktivt arbeta för att bevara ett tryggt Avenyn. En ökad närvaro från Polisen och en starkare samverkan mellan näringsidkarna och polisen är avgörande för att lyckas.” säger Madeleine Wahlberg, centrumledare för Avenyns Företagarförening.

För mer information kontakta:
Madeleine Wahlberg
Centrumledare
Avenyns Företagarförening