fbpx

Publicerad 27 oktober, 2010

Monster på Avenyn

På Göteborgs paradgata, Avenyn, kommer det på lördag att ske Halloweenfirande utöver det vanliga! Avenyns företagarförening har tagit hjälp av 34 kreativa ungdomar som studerar Event Marketing & Evenemangsledning på KY-Akademien vid Studium.

–Det är jättekul att kunna ge studenterna en möjlighet att arbeta med Göteborgs paradgata, säger Madeleine Wahlberg centrumledare vid Avenyföreningen. Studenterna har under en mycket kort tid hittat på och planerat flera aktiviteter som på lördag blir verklighet. Avenyns besökare kommer att få många minnesvärda Halloween-upplevelser.

Eventstudenterna har i sin tur tagit hjälp av studenter vid Performing Arts School, Dansforum som kommer att medverka i Halloween by Avenyn. På lördag mellan kl. 11-17 bjuder de på rysligt skådespeleri i gamla chokladbutiken på Avenyn 22. Här kommer även besökarna att bjudas på smakupplevelser i Halloweens anda.

Mölndals paradorkester kommer att ta täten i årets Halloweenparad som kommer att gå på Avenyn kl. 13.00. Samling kl. 12.30 i Bältespännarparken med målgång på Götaplatsen ca 13.40.
Alla som vill är välkomna att medverka. Bästa utklädnad i flera kategorier kommer att vinna fina priser.

På Götaplatsen 9 (mitt emot Stadsbibilioteket) kan, vuxna som barn, mellan kl. 11-17 pimpa sin egen pumpa, som de sedan får ta med hem. Sagoprinsessan pysslar och läser sagor för de minsta i myshörnan. Alla barn erbjuds gratis ansiktsmålning!

-Vi är jätteglada att få förverkliga och gå från idé till genomförande på stadens paradgata. Ett drömprojekt! Nu hoppas vi på bra väder och många besökare! Många monster och spöken i paraden, säger Henrik Lawenius projektledare för eventstudenterna.