fbpx

Publicerad 3 maj, 2016

Götaplatsen Street Food Saturdays tillbaka i sommar

Förra sommarens succé med Street Food Saturdays på Götaplatsen kommer tillbaka! Nio lördagskvällar under juni, juli, augusti ställer Göteborgs bästa food trucks upp på Götaplatsen och bjuder in till ett härligt häng. Premiär 4 juni!

Precis som i fjol blir det liv och rörelse på Götaplatsen i sommar när Avenyföreningen tillsammans med Göteborgs bästa food trucks bjuder in göteborgare och turister till sommarens roligaste matevent.

Evenemanget sker på lördagar klockan 16-21 och det utlovas en brett utbud av mat från världens alla hörn och också levande musikunderhållning av lokala artister.

4 juni blir det stor premiär. Då det råder Håkan Hellström-feber denna kväll i Göteborg så blir det Håkan-tema med förhoppningen att många kommer till Götaplatsen för att ladda upp innan konserten. Samtidigt invigs även Gothenburg Green Worlds utställning Gröna Götaplatsen och popup-parkerna som kantar Avenyn.

– Vår tanke med att göra Götaplatsen till en mer levande och naturlig mötesplats för Göteborgs invånare och besökare infriade alla förväntningar förra sommaren, säger Sofie Lindström på Avenyföreningen.
– Eventet besöktes av alla kategorier av människor som möttes på ett naturligt sätt, att samlas kring mat är verkligen förenande. Nu hoppas vi att ännu fler besöker oss i sommar!

Datum för Götaplatsen Street Food Saturdays 2016:

4/6, 11/6, 18/6, 2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7, 6/8

Medverkande food trucks:

Burrito Bros, Camaleon, Clásico Food Truck, Jammin Jamaican Soulfood, KaffeLuckan, Kombe, Ove’s Foodtruck, The Hatch och Tomtoms Burritos

För mer info:

Se avenyn.se/gotaplatsen-street-food-saturdays
För pressbilder, se vår bildbank.

Vid frågor, kontakta:
Madeleine Wahlberg, centrumledare. Telefon: 0705-29 57 90 eller madeleine@avenyn.se
Sofie Lindström, projektledare. Telefon: 0704-29 88 28 eller sofie@avenyn.se
Sofia Dahlström, kommunikatör. Telefon: 031-13 80 90 eller sofia@avenyn.se