fbpx

Publicerad 17 augusti, 2016

Gatufest på Götabergsgatan med CajsaStina Åkerström på torsdag 18/8

På torsdagskvällen under Kulturkalaset gästas Galleriscenen på Götabergsgatan av CajsaStina Åkerström och Mats Westling som underhåller med sång och musik. Det blir också framträdanden av Unga talanger, konstauktion och line dance. Gatans butiker och gallerier har öppet till sent med olika erbjudanden.

Traditionsenligt arrangerar Avenyföreningen tillsammans med verksamheterna på gatan evenemanget Galleriscenen på Götabergsgatan under Kulturkalasets torsdagskväll. Det blir en stämningsfull sommarkväll full av uppträdanden, konst, mat och dryck. För alla barn finns också ponnyridning och ansiktsmålning.

Artisten och singer-song-writern CajsaStina Åkerström kommer till Galleriscenen i sällskap med gitarristen, låtskrivaren och producenten Peter Kvint samt kontrabasisten Backa Hans Eriksson. Konsertrepertoaren omspänner låtarna från senaste albumet, egna äldre alster samt ett och annat nedslag i den svenska visskatten.

Det blir också uppträdanden av Unga talanger ifrån artist- och sångutbildningen Ljuva Toner och artisten och låtskrivaren Mats Westling.

En annan höjdpunkt är konstauktionen på scen med Galleri Kim Anstensen, där runt 30 konstverk av svensk och internationell modern konst auktioneras ut.

Kvällen avslutas med linedance med Vinga Rockers där alla är välkomna att vara med.

 

SCENPROGRAM:
16.45-17.30 Unga talanger
17.30-18.00 Konstauktion med Kim Anstensen från GKA
18.00-18.45 Mats Westling
18.45- 19.45 CajsaStina Åkerström
20.00- 20.30 Dans med Vinga Rockers Line dance

 

För mer information

Se avenyn.se/galleriscenen
För pressbilder, klicka här.

Vid frågor, kontakta:
Sofie Lindström, projektledare. Telefon: 0704-298828 eller sofie@avenyn.se
Madeleine Wahlberg, centrumledare. Telefon: 0705-29 57 90 eller madeleine@avenyn.se