fbpx

Publicerad 19 november, 2018

Finalisterna till Årets Avenyföretag 2018 utsedda

Alvhem, Convendum, Familjen och Holmens Herr är de fyra finalisterna som har chans att vinna Avenyföreningens utmärkelse Årets Avenyföretag 2018.

Utmärkelsen Årets Avenyföretag delas ut årligen i november och ska gå till ett företag som är nytänkande, inspirerande och god förebild för övriga verksamheter i området.

Juryn består av Avenyföreningens styrelse och vinnaren presenteras på Avenyföreningens Julgala den 22 november på festvåningen La Venue.

– Det är fyra fantastiska verksamheter som nu gått till final. Avenyområdet verkar locka många unika och framgångsrika aktörer. Vem som än vinner har vi en värdig vinnare, som inspirerat oss andra, säger Jessika Wassberg, vd för Avenyföreningen.

Finalisterna i Årets Avenyföretag 2018:

Alvhem

Motivering: Fastighetsmäklaren som gjorde sina kontor till inredningsbutiker. Fantastiskt bemötande, unikt koncept och duktiga mäklare. Engagerar sig också mycket i Södra Vägens utveckling.

Convendum

Motivering: Service i världsklass och ett nytänkande på hur ett kontor ska fungera. Tillför många nya företag och personer till Avenyn som äter och shoppar i området.

Familjen

Motivering: Restaurangen som tar pris efter pris för både sin mat och sin atmosfär – Årets Hjärtekrog (White guide) och BIB Gourmand (Guide Michelin). Lägger sig högt i GPs Uteätarna och lockar många stamgäster.

Holmens Herr

Motivering: Kombinerar klassiskt herrmode och dagens street wear på nytänkande sätt. Satsar på butiken på Avenyn. Underbar miljö och engagerande, varmt mottagande. Ser personen bakom kunden och tar sig tid till detta. Personalen är allt här! De säljer med hjärtat.

För mer information

Vid frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, vd och centrumledare Avenyföreningen, 0733-505 220
Sofia Dahlström, kommunikatör Avenyföreningen, 0736-53 53 53