fbpx

Publicerad 9 mars, 2017

Barnen intar Avenyn på lördag

Lördag 11 mars på Avenyn blir en riktig kalasdag för alla barn. Barnens Avenyn bjuder på fullt av aktiviteter och roligheter längs hela Avenyn, på Götaplatsen och i Bältespännarparken.

Barnens Avenyn håller igång klockan 10-17 och aktiviteterna är förlagda både utomhus och inomhus. En del av intäkterna under dagen går till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

I Bältespännarparken finns springlopp, pyssel, gympa, bubbelfotboll, foodtrucks, popcorn och sockervadd. På Avenyn blir det bland annat hoppborg, barnbowling, lureparty, poängpromenad, dansuppvisning, ansiktsmålning, glass, franskt barnkalas samt olika workshops och prova-på. Och på Götaplatsen står polis, brandbilar, grävmaskin och lastbil uppradade för alla barn att kika på och provsitta.

– Det här blir garanterat årets färggladaste dag, säger Sofie Ryberg, projektledare på Avenyföreningen. – Vi kommer dessutom att dekorera Avenyn med ballonger i alla färger så att hela gatan känns som ett stort barnkalas.
 
Barnens Avenyn arrangeras av Avenyföreningen i samarbete med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Program Barnens Avenyn

För fullständigt program se avenyn.se/barnens-avenyn

För mer information

För mer info se: avenyn.se/barnens-avenyn
För pressbilder, klicka här

Vid frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, vd och centrumledare Avenyföreningen, 0733-505 220
Sofie Ryberg, projektledare Avenyföreningen, 073-964 32 20
Sofie Lindström, projektledare Avenyföreningen, 0704-298 828