fbpx

Publicerad 2 juni, 2016

Avenyn hyllar Håkan Hellström

Håkan Hellström intar Ullevi för andra gången med två utsålda konserter. Avenyn går all in för att göra helgen oförglömlig för alla fans med ”Håkanfeber på Avenyn”. I dagarna tre blir det fullständig Håkan-yra på paradgatan hela vägen från Storköket till Götaplatsen!

Under helgen kommer restaurangerna och butikerna i området bjuda på specialerbjudanden, livemusik och andra happenings. I högtalarna kommer ljuva toner av Håkan-musik att flöda.

Njut av god mat och dryck från restaurangernas specialkomponerade menyer med drinkar, maträtter och glassar dedikerade Håkan Hellström. Bli inte förvånad om du får din mat serverad av personal i sjömansdräkt. Många butiker har erbjudanden på allt från mobiltillbehör till resväskor, klänningar och skor.

Även gallerierna har fått Håkanfeber. Miva Gallery på Teatergatan har premiär av ett nytt grafiskt blad ”HÅKAN” i en begränsad upplaga av 30 ex signerad av artisten Maria Larkman.

Ladda upp inför konserten på bästa sätt med Håkan-filmen ”Känn ingen sorg” för pangpriset 50 kr på Bio Roy på fredagen.

– Avenyn vill hylla stadens son, Håkan Hellström, genom att bjuda på en oförglömlig helg, säger Elin Dahlbäck på Avenyföreningen som driver projektet och samordnar Avenyns företag i firandet. – Även själva gatan kommer att smyckas med hyllningar till Håkan Hellström. Vi dekorerar bland annat Avenyn med ballonger med motivet ”Avenyn <3 Håkan". Missa inte heller "Håkan pre party" med livemusik på Götaplatsen på lördagen kl. 16-21. Då invigs även Götaplatsen Street Food Saturdays som pågår på lördagarna i sommar från 4 juni till 6 augusti. Varmt välkommen till Avenyn för att hylla Håkan Hellström!

För mer info:

Se avenyn.se/hakanfeber
För pressbilder, se vår bildbank.

Vid frågor, kontakta:
Elin Dahlbäck, projektsamordnare. Telefon: 0736-00 44 68 eller elin@avenyn.se
Madeleine Wahlberg, centrumledare. Telefon: 0705-29 57 90 eller madeleine@avenyn.se
Sofia Dahlström, kommunikatör. Telefon: 031-13 80 90 eller sofia@avenyn.se