omoss1600x500

Skyltskåp på Avenyn

Hyr ett skyltskåp på Avenyn

Skyltskåpen på Avenyn är ett utmärkt sätt att marknadsföra din verksamhet. Dessa kan du använda hur du vill. Dekorera det med – för din verksamhet – typiskt innehåll. Använd din fantasi för att skapa intresse och inspirera fler kunder att besöka din verksamhet.

Vi har två olika typer av skyltskåp, 13 fasta och ett digitalt. Skyltskåpen är placerade utmed båda sidorna på Avenyn, från Storgatan till Engelbrektsgatan.

Kostnaden för de fasta är 3300 kronor per månad. Kostnaden för det digitala är för en presentation (10 sek), som visas minst 1 gång varannan minut, är 1200 kronor för en månad. Alla priser är exklusive moms.

Är du intresserad av att hyra ett skyltskåp?
Skriv ett mail till info@avenyn.se, ring oss på 031-13 80 90 eller kom upp till Avenyföreningens kontor. Vi sitter på Avenyn 10, 6 trappor. Observera att skyltskåpen enbart hyrs ut till ett och samma företag. Önskar du dela skyltskåp med en annan verksamhet är det upp till er själva att kontakta dem och skriva kontrakt. Du som står på vårt avtal är alltså ansvarig för hela skåpet oavsett.

Välkommen att höra av dig!