Nya Avenyn

”Avenyn ska bli en utåtriktad och kontinental paradgata med internationell attraktionskraft och en puls för hela regionen. Det unika området ska sticka ut och forma en egen identitet bland europeiska städer som stärker Göteborgs varumärke. En dynamisk kombination ska lyftas fram där högtidlighet samsas med en vänlig och tillåtande atmosfär. Huvudstråket ska bli levande, inbjudande och upplevelserikt såväl för besökare som för vardagsbrukaren.”

Serneke utvecklar cirkustomten

I somras blev det klart att att Serneke blir den aktör som får utveckla det attraktiva projektet Cirkustomten i centrala Göteborg, ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen.

Läs mer…

Convendum blir hyresgäst på Avenyn 21

Nästa sommar öppnar Convendum i Wallenstams fastighet på Avenyn 21. Cirka 4 300 kvadratmeter och sju våningar fylls då med aktivitetsbaserade öppna coworking-ytor. Bottenvåningen kommer att vara öppen för allmänheten med spännande publik verksamhet.

Läs mer…

Park bygger ut mot Lorensbergsparken

Park Avenue Hotel bygger ut ca 900 nya kvadratmeter konferens- och eventyta mot Lorensbergsparken och i september 2017 slås dörrarna upp till nya Elite Park Avenue Hotel.

Läs mer…

Arbetet med nya Avenyn

Hur kommer vår paradgata att se ut i framtiden? Vad händer kring gestaltningsprogrammet? Ta reda på mer här!

Läs mer…