Madonna intar Ullevi

Madonna

Onsdag 4 juli klockan 20 på Ullevi.
Biljetter finns att köpa hos ticnet.

Onsdag 4 juli intar den amerikanska superstjärnan Ullevi med sin The MDNA Tour 2012. Med en tre decennier lång karriär och ett nytt omtalat album, kan vi räkna med en storslagen show.

Färskast i bagaget är sångerskans tolfte album, MDNA, som släpptes den 26 mars med hitlåtar som Give me all your luvin’, Masterpiece och Girl gone wild. Efter sin spektakulära halvtidsshow under Super Bowl och Golden Globe-vinnande filmen W.E är hon redan nu på väg att ta över världen med sin nionde världsturné.

Under hennes fenomenala karriär har Madonna sålt över 300 miljoner album och har rekordet med den mest framgångsrika turnén som soloartist någonsin. Hon har vunnit hela sju Grammys som sångerska, låtskrivare och producent. Madonna är även invald i Rock & Roll Hall of Fame och har till exempel fått priset för Bästa Stilikon av brittiska ELLE.

Kanske är hon mest känd för sina tidigare låtar som bland annat Like a virgin, Vouge, Like a prayer, La isla bonita, Papa don’t preach och Hung up. Madonna är en riktig popikon och hennes senaste besök i Sverige var för två år sedan, med den utsålda Sweet & Sticky Tour. På onsdag är det dags igen och i och med att konserten är på USA:s nationaldag kan man nästan förvänta sig en extra spektakulär show.