Nya Le Pain Français har öppnat

lepain4_700x350

Äntligen är lokalen på Avenyn 7 klar och Le Pain Francais har slagit upp portarna till sitt franska paradis. Hit är alla välkomna och personalen hoppas få se en härlig blandning av affärsfolk, bohemer, barnfamiljer, turister och partysugna. Du kan nämligen stilla smaksinnet med ett elegant bakverk likväl som en lunch eller en middag med ett glas vin; ett nytt koncept hos Le Pain Francais. Dessutom i en flärdfull och detaljrik fransk atmosfär.

Gör dig beredd att stiga in i en helt ny typ av miljö inom Göteborgs cafévärld. De tre våningarna på nya Le Pain Francais andas genomgående fransk inredning, liksom middagsmenyn, som bland annat bjuder på helgrillat, moules frites, ostar och crème brulée. Du kan till och med följa kockarna när de lagar till maten, från en bekväm plats i källaren och brödverkstan. I entréplanet ligger lokalerna Porte de Paris och Trocadéro. I den senaste kan du, under kvällstid, njuta av musik från en DJ på hög höjd. En trappa upp kommer du till Le Boudoir och Le Salon Royal, här kan du exempelvis äta middag som företag eller slutet sällskap. Högst upp ligger Blå Rummet samt den maffiga terrassen med ett glastak som är öppet för ljumma sommarbrisar eller stängt när höstregnet smattrar.

Caféet och bistron har öppet från tidig frukost till sen kväll.

Inspirationen till inredningen kommer bland annat från olika hotell i Frankrike och attiraljerna är noggrant utvalda från boutiquer och antikvariat. Så ta med familjen och vännerna för att upptäcka Avenyns nya vardagsrum!

Telefonnummer till Le Pain Français på Avenyn: 031-790 11 09