fbpx

Publicerad 26 maj, 2020 - Guide

Kom och ät middag på Södra vägen

En middagsguide för dig som vill ha det lilla extra!

Restaurang Humm


Södra Vägen 2 | restauranghumm.se

Vi erbjuder nordisk och europeisk mat med ett stort fokus på närproducerade produkter.
Kom och spendera kvällen hos oss, avnjut en härlig trerättersmeny tillsammans med dem du håller närmast, eller varför inte bara en enklare rätt och något gott att dricka i baren? Dörrarna är alltid öppna för alla, bli bortskämd i vår matsal eller kom och tjöta med oss i baren! Varmt välkomna till Humm!

Project


Södra Vägen 45 | projectgbg.se

Projektet har idé att skapa en restaurang som var mer än bara en plats där det serveras mat. Vi ville gärna gästerna en plats där de alltid kände sig hemma, någonstans kunde de få god mat till rimliga priser och var de skulle behandlas av vänliga, kompetenta medarbetare som hade en passion för våra gäster med en fantastisk upplevelse. Vårt inbjudande, bekväma matsal är det perfekta stället att njuta av en god måltid eller ta en drink på vår stadsdel.

 

Mercado Mexico


Södra Vägen 18 | mercadomexico.se

Mexikansk fusion när den är som bäst. Här avnjuts tacos, quesadillas och guacamole av högsta kvalité. Släck törsten med någon god merzcal eller en läskande margarita.

 

Masala Kitchen


Danska vägen 110| masalakitchen.se

På Masala Kitchen förenas den rika, indiska mattraditionen med kulinariska uttryck. Det betyder att vi erbjuder såväl milda, krämiga rätter, som heta sydindiska grytor.
På våra restauranger serveras lunch, måndag till fredag. Kvällstid och helger har vi öppet för à la carte.

Barrique

Berzeliigatan 18 | barrique.nu

På Barrique är det vinet som står i centrum. Därför är vår meny utformad så att ni ska kunna prova flera olika viner och smaker.
Äkta glädje är delad glädje och de flesta rätter är tänkta att delas i sällskapet, men man kan också välja ett mer konventionellt upplägg.

Buenos Aires


Berzeliigatan 19 | baargentinesteakhouse.com

Buenos Aires Argentine Steakhouse är ett nytt matkoncept där vi kombinerar Argentinas bästa kockar och mattalanger med råvaror av högsta kvalitet.

Indya


Eklandagatan 1 | indya.se

Här serveras thaimat av högsta klass i en avslappnad och mysig atmosfär. Hit kommer många för afterwork eller middag med vänner och familj, eller för att äta lunch. Här lagar vi thailändsk mat i heta pannor med mängder av kryddor, kött och färska grönsaker. På menyn finns något för alla.

Pasta Plus


Södra Vägen 2 | pastaplus.com

Pasta Plus har funnits sedan 1995. Vi erbjuder ett brett utbud av italienska rätter som består av cirka 80 rätter, från musslor till Tiramisú, tillsammans med uteslutande italienska viner. Våra 110 platser fördelade på 6 olika miljöer passar alla former av sällskap, festligheter, företag etc. Vårt mål är att gästerna skall äta gott i en trevlig miljö med professionell service.

 

Texas Longhorn


Södra Vägen 7 | texaslonghorn.se

Maten på Texas Longhorn har sitt ursprung i Texas, USA. Menyn innehåller mänger av läckerheter som grillas på träkolsgrill och serveras med husets egen grillsås.
Drinkar i frysta glas och alltid en rejäl portion är också speciella för detta härliga Steakhouse!Tillfälligt stängda:

 

Berzelius bar och matsal

Södra Vägen 20 | berzeliusbar.se

Ett svenskt brasseri i hörnet på Berzeliigatan och Södra vägen i centrala Göteborg. Här hittar du allt från klassiska rätter i modern tappning från tidig lunch till sen kväll. Våra barmästare erbjuder ett stort utbud av lokala öl, världens alla viner och drinkar av världsklass vilket gör baren till ett naturligt vattenhål långt in på småtimmarna.

Dinner 22

Södra Vägen 22 | dinner22.se

En restaurang som hämtar inspirationen från det traditionella svenska köket med goda kötträtter som ofta saknas på dagens restaurangmenyer. God mat på utvalda råvaror tillsammans med utvalda kvalitetsråvaror, en mycket intressant vinkällare, ett brett ölsortiment samt erfaren kock- och restaurangpersonal vill vi bjuda våra gäster på god mat och en klassisk svensk restaurangupplevelse med utpräglad hemkänsla i trevlig atmosfär mitt i Göteborg.

 

Franks Corner

Södra Vägen 36 | frankscorner.se

På Franks Corner erbjuds allt ifrån en fika till mysiga viner och kylda drycker.

 

 

Om du är intresserad på vad Avenyn har för restauranger klicka på bilderna nedanför.

joefarellis
Caleo_40x25
brasserielipp
bellora
Beerista_40x25