Mars

Mars 2017

10 mars

Marcus & Martinus på Scandinavium

De 14-åriga succétvillingarna från lilla byn Trofors i Norge har på kort tid blivit stora familjefavoriter i Sverige. Hitsingeln ”Elektrisk” har sålt Platina i Sverige och musikvideon har snart 25 miljoner visningar på YouTube.

Biljetter och mer info:
Live Nation

11 mars

🎈Barnens Avenyn🎈

Lördag den 11 mars fylls Avenyn med roliga aktiviteter för alla barn. Så passa på att ta med hela familjen till en heldag fylld av upplevelser, prova-på aktiviteter och äventyr.

Läs mer på:
avenyn.se/barnens-avenyn

14 mars

Eldfesten på Heden

Eldfesten är en folklig icke-religiös högtid som har firats bland många olika folkslag under nästan 4000 år. Precis som i det svenska traditionella Valborgsfirandet hälsas naturens förändring, att vinter blir vår och att solen och ljuset kommer tillbaka.

Eldfesten på Heden är en årligen återkommande folkfest mitt i city med tiotusentals besökare. Alla, oavsett nationalitet, ålder, religion och etnicitet ska känna sig lika välkomna att delta i firandet som också är en fest för mångfald och integration.

Läs mer på:

eldfesten.se

30 mars

Shoppingkväll på Avenyn

Avenyns butiker har kvällsöppet och bjuder på supererbjudanden och aktiviteter.

Läs mer på:

avenyn.se/shoppingkvall

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.