Här är Lottas alla gästartister

Alla artisterna till sommarens Lotta på Liseberg

20/6 Alexander Rybak, Orup, Loa Falkman och Sanna Nielsen.
27/6 Christer Sjögren, Thomas Di Leva, Ola och Jörgen Mörnbäck.
4/7 Marlena Ernman, The Poodles, Swingfly feat Pauline.
11/7 Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Linda Pritchard och Alcazar.
18/7 Jenny Silver, Jack Vreeswijk, Ann-Louise Hansson, Josefin Glennmark och Brolle.
25/7 Lill Lindfors, Ulrik Munther, Martin Rolinski.
1/8 Danny, Arja Saijonmaa, dessutom medverkar den danska gruppen A friend in London, den finska artisten Paradise Oskar och den norska sångerskan Stella Mwangi, som alla tre har vunnit sina länders respektive uttagningar till Eurovision Song Contest 2011.
8/8 Eric Saade, Tomas Ledin, Thomas Pettersson och September.

32 akter är bokade. En folkkär programledare kommer att leda dem och tittarna under sommarens måndagskvällar från Lisebergs stora scen. Det blir fullt ös med start den 20 juni.

Måndag den 20 juni klockan 20.00 är Lotta på Liseberg tillbaka på Lisebergs Stora Scen. Programmet direktsänds som vanligt i TV4. Under åtta måndagskvällar bjuder Lotta Engberg, tillsammans med kapellmästaren Curt-Eric Holmquist vid flygen, in populära artister för att öka på sommarkänslan på såväl Liseberg som hemma i tv-sofforna.

Varje program har ett tema och i det första programmet, som har temat Äntligen Sommar, stämmer Alexander Rybak, Orup, Loa Falkman och Sanna Nielsen upp i allsång.
– Den glädjen som kvällarna på Liseberg ger, den är faktiskt inte mätbar. Alla goa artister och alla goa allsångare tillsammans i en musikfest som alla är bjudna på. Om jag längtar? Det kan ni ge er tusan på! säger Lotta Engberg.